Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@23:22:24 GMT

واقعیت ساخت‌وساز در باغ ارم شیراز چه بود

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۳۴۱۵

واقعیت ساخت‌وساز در باغ ارم شیراز چه بود

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس، عبدالرضا نصیری گفت: خبر ساخت سرویس بهداشتی در باغ ثبت جهانی ارم حقیقت دارد اما برای این کار درختان قطع نشده‌اند، بلکه جابه‌جا شده‌اند و در جایی دیگر از باغ قرار گرفته‌اند.
وی اظهار کرد: نخستین پرسشی که در این خصوص مطرح می‌شود این است که آیا باغ ارم شیراز به افزایش سرویس بهداشتی نیاز دارد؟ پاسخ مثبت است چرا که تعداد سرویس‌های بهداشتی این باغ کافی نیست و باید ساخت‌‌وسازی در این باره انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون میراث‌فرهنگی فارس ادامه داد: دومین موضوع دیگری که باید مدنظر قرار گیرد درختان این باغ است و باید پرسید درختانی که در محل ساخت سرویس بهداشتی وجود داشتند، جزو درختان ارزشمند باغ بودند و یا سیاه درختانی که گاها عمرشان به پایان رسیده و باید جایگزین می‌شدند؟ بنابراین بین حقیقت و آنچه مطرح می‌شود بیشتر اوقات، فاصله‌ وجود دارد.
نصیری افزود: اینکه بدون هیچ توضیح و اطلاعی گفته شود درختان باغ ارم را از جا در آوردند مسلماً چیزی که به ذهن می‌رسد این است که به‌ طور حتم به ارزشمندترین درختان صدمه وارد شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه از اقدام انجام شده دفاع نمی‌کنم، گفت: اما منطقه مذکور درختان زیادی نداشته و واقعیت این است که چند درخت انار به تعداد محدود در آنجا حذف شده و براساس گفته مدیر باغ ارم در جای دیگری کاشته شده‌اند.
وی با بیان اینکه باغ ارم، باغ گیاه‌شناسی است و بهترین و متخصص‌ترین باغبانان و گیاه‌شناسان آنجا حضور دارند، اضافه کرد: اگر کسی بخواهد درباره ارزش این درختان صحبت کند، باید از خود مسئولان باغ که شناخت بیشترو دقیق تر نسبت به گیاهان دارند کسب اطلاع کنند که چنین اقدامی زمان انتشار این خبر صورت نگرفته است.
معاون میراث فرهنگی فارس گفت: نیت مدیریت باغ ارم آسیب رساندن به باغ نبوده است و تصور نمی‌کرده اند که ساخت ضروری سرویس بهداشتی و جابه‌جایی چند درخت انار کار پر اهمیتی باشد بنابراین بدون هماهنگی با میراث فرهنگی نسبت به انجام این مداخله اقدام کرده‌اند.
بنا بر این گزارش، با توجه به جایگاه با اهمیت باغ ارم به عنوان یکی از آثار ثبت شده در فهرست جهانی پس از اطلاع اداره‌کل از موضوع ، مداخله انجام شده در مرحله قالب‌گیری و استقرار آرماتورها جهت احداث کلاف افقی پایین و قبل از مرحله بتون‌ریزی متوقف و مقرر شد تا مدیریت باغ ارم طرح خود را جهت بررسی در شورای فنی اداره‌کل ارائه کند.
در این راستا جلسه شورای فنی در تاریخ ۱۰ دی‌‌ماه ۹۷ جاری تشکیل پس از بررسی موضوع در صورتجلسه بر سه موضوع «تایید ضرورت افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی»، «بررسی کارشناسی جهت مکان‌یابی سرویس بهداشتی توسط گروه منتخب شورای فنی» و «استفاده از مواد و مصالح سبک و برگشت‌پذیر در قالب طراحی همگون با محیط باغ» تاکید شد که متعاقب آن و پس از بازدید گروهی در تاریخ ۱۳ دی‌ماه جاری مقرر شد تا مکان‌یابی سرویس بهداشتی در قالب طرح جامع ساماندهی کل محدوده کارگاهی و خدماتی جبهه جنوب شرقی باغ ارم توسط مدیریت محترم باغ ارم مورد پیگیری قرار گرفته و به همراه طرح کالبدی سرویس بهداشتی جهت بررسی مجدد به شورای فنی ارائه شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا استان فارس اجتماعی باغ ارم میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه گاردین در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم، اما گراهام هریسون نوشت: یک مقام ارشد امور مین زدایی سازمان ملل گفت: جنگ اسرائیل در غزه ۳۷ میلیون تن آوار ایجاد کرده که بخش زیادی از آن با بمب‌های منفجر نشده همراه است که پاکسازی آنها ممکن است بیش از یک دهه طول بکشد.

پهر لودمار، رئیس سابق سرویس مبارزه با مین گذاری سازمان ملل در عراق در یک کنفرانس خبری گفت: تقریباً هفت ماه از این جنگ می‌گذرد و به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع زمین در غزه ایجاد شده است.

وی گفت: بر اساس [مقدار] فعلی آوار در غزه، برای پاکسازی آنها، با ۱۰۰ کامیون ۱۴ سال کار لازم است. 

او افزود: با ادامه این جنگ، تخمین زدن مدت زمان پاکسازی غیرممکن است.

لودمار گفت: اسرائیل به دلیل شدت بمباران غزه که بخش‌های وسیعی از نوار غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، متهم به «غیرقابل سکونت کردن یک منطقه» شده است.

۶۵ درصد از ساختمان‌های ویران شده در غزه مسکونی بودند.

به دلیل خطر وجود خمپاره، موشک یا سایر سلاح‌های مدفون شده در ساختمان‌های فروریخته یا آسیب دیده، روند پاکسازی و بازسازی آهسته و خطرناک خواهد بود. به طور متوسط حدود ۱۰ درصد از سلاح‌ها در زمان شلیک منفجر نشدند و باید توسط تیم‌های مین زدایی از میان برداشته شوند.

دیگر خبرها

  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد